www.tradio.hu portál működése során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A portál megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ezeknek célja kizárólag statisztikai jellegű.

A felhasználók egyértelmű azonosítására szolgáló, és az egyes szolgáltatások igénybevételéhez megadott e-mail címek tekintetében a www.tradio.hu rendszere garantálja, hogy nem kerülnek nyilvánosságra és azokat harmadik félnek nem adja tovább.

www.tradio.hu fenntartja a jogot arra, hogy a levelezési címeire e-mailben érkezett kérdéseket és véleményeket felhasználja a portál továbbfejlesztése során.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy oldalainkat minden olyan személy elől elzárjuk (és minden ilyen személy ellen törvényes úton fellépjünk), aki az érdekeinket sértő módon jár el.